Het hotel beschikt over negen kamers, een eigen restaurant voor onze gasten, een gezellig barretje, diverse zithoeken en een grote leestafel in de passage van onze oude boerderij. Er is ook een leuk koffiebarretje waar u, de gehele dag zelf, een vers kopje koffie of thee kunt zetten. U heeft gratis toegang tot internet (wifi).

De kamers: eenvoudig, mooi en zeer comfortabel

De kamers zijn stijlvol, modern en comfortabel ingericht maar zonder overbodige luxe. Zo is er bijvoorbeeld geen televisie op de kamers. Als u tv wilt kijken kan dat in de gezellige lounge boven de bar. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele, losse "boxspring" bedden. Hieronder worden de verschillende kamers kort beschreven.

Éénpersoons-kamer: Kamer met een riant 1,20m breed bed, zitje en bureau, badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. De kamer ligt op de begane grond en beschikt over een eigen terrasje om van de ochtendzon te genieten.

Tweepersoons-Standaard-kamer: Een sfeervolle kamer onder het 200 jaar oude gebint. De kamer heeft een badkamer "black-box" met inloopdouche, toilet, haardroger en een wastafel.

Tweepersoons-Comfort-kamer: Ruime kamer met zitje, badkamer met douche en/of bad, toilet, haardroger en twee wastafels.

Tweepersoons-Suite: De suite beschikt over een zitkamer met sofa, fauteuil en bureau, aparte slaapkamer met badkamer voorzien van toilet, ligbad, haardroger en twee wastafels. De kamer heeft twee terrasjes: een voor de ochtendzon en een voor de middagzon

Driepersoons-kamer: Een ruime kamer met een zitje, badkamer met douche en/of bad, toilet, haardroger en twee wastafels. Het derde bed staat op een open vide. Derhalve is deze kamer niet geschikt voor jonge kinderen.

Het restaurant: eerlijk, eenvoudig en lekker

In de maaltijden die in ons restaurant worden geserveerd klinken de seizoenen door. Er wordt veel met verse ingrediënten en streekproducten gewerkt. Er wordt een dagelijks wisselend 3-gangen menu geserveerd dat door onze gasten hoog word gewaardeerd.

Heeft u een allergie of speciale dieetwensen wilt u dit dan gaarne tijdig aangeven dan kunnen we in overleg met u het menu aanpassen. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te bevelen om vooraf uw diner te reserveren.

Wellness: relaxen in sauna of infrarood-cabine

Hotel Ferme-Refat beschikt over een eigen sauna en infrarood-cabine met een relaxruimte. Badjassen, slippers en handdoeken zijn allemaal aanwezig. Tegen een vergoeding kunt u hier gebruik van maken.

Paardrijden: een waar avontuur

Onze hotelgasten hebben de mogelijkheid om hun eigen paard mee te brengen. We hebben mooie stallen ter beschikking. Direct achter het hotel beginnen de uitgestrekte bossen waar u eindeloos kunt rijden. Bij onverhoopt slecht weer kunt u overigens ook gebruik maken van onze schitterende binnenbak.

 

De vergaderzaal: stijlvol informeel vergaderen

Er is ook een stijlvol ingerichte vergaderruimte voor ruim 20 personen. Door zijn flexibele inrichting is de zaal bij uitstek geschikt voor vergaderen, workshops en trainingen. Moderne presentatiemiddelen zijn aanwezig waaronder een multimedia-systeem.

Bewaren

Bewaren

Bewaren