Bij Ferme-Refat hebben we 6 eigen paarden die worden ingezet voor de buitenritten. Hoewel ze eerlijk en betrouwbaar zijn, zijn ze zeker niet lui. Ze vinden het heerlijk om de bossen in te gaan. Bovendien zijn ze stuk voor stuk goed afgericht waardoor het een genot is om erop te rijden.

 

 

DeeDee

Paard DeeDee van Ferme Refat

 

DeeDee is een Trakehner die voluit Dancing Dolores heet maar wij noemen we haar kortweg DeeDee. Hoewel ze heel onschuldig uit haar ogen kijkt heeft ze een duidelijke eigen wil. Als je op haar rijdt lijkt het alsof ze zweeft. 

 

Ras
Geslacht
Geb. Jaar
Stokmaat

Trakehner
merrie
2004
1.62 m

 

Adonus

   

Adonus doet zijn naam eer aan. Het is een echte knapperd om te zien en hij is ook nog eens heel lief. Het is een enorme knuffelaar. Met rijden is het een echte diesel, hij komt hij langzaam op gang, maar daarna rijdt hij super lekker, dus wat wil je nog meer.....

 

Ras
Geslacht
Geb. Jaar
Stokmaat

KWPN
ruin
2005
1.69 m

 

Rivados

   

Rivados is een stevig paard dat het ontzettend goed doet in de bossen. Hij wil graag lopen en is lekker dan ook lekker voorwaarts. Verder is hij heel lief in de omgang en hij is altijd het eerste bij het hek als ze naar binnen mogen komen.

 

Ras
Geslacht
Geb. Jaar
Stokmaat

Rheinländer
ruin
2007
1.65 m

 

Ubalia

 

Ubalia is superbraaf in de omgang en kijkt soms een beetje suf uit haar ogen. Maar zo gauw je erop zit is van dat ‘suffe’ niks meer te merken. Als je tegen Ubalia zegt dat ze moet blijven staan kun je rustig weglopen en over een uur terugkomen, dan staat ze nog op precies dezelfde plaats.

 

Ras
Geslacht
Geb. Jaar
Stokmaat

KWPN
merrie
2001
1.67 m

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren