1 daags vergader arrangement
Een hele dag verzorgd vergaderen, incl. afsluitend diner, zonder overnachting

Ontvangst met verse koffie / thee en een stuk eigengemaakt gebak. U hebt de hele dag de beschikking over de vergaderzaal met alle presentatie middelen. Er is altijd voldoende koffie, thee, water en we zorgen tussendoor voor versnaperingen zoals o.a. vers fruit en eventueele snoeperijen.

Tegen de middag gebruikt u een mooie maar niet te zware lunch in ons restaurant. 's avonds sluit u af met een culinair 4-gangen diner en u praat nog even bij in de bar.

Prijs op aanvraag

2 daags vergader arrangement
Twee dagen vergaderen, één overnachting en een diner

Eerste dag als hierboven maar dan aansluitend een overnachting met ontbijt, een tweede geheel verzorgde vergaderdag met een lunch en vertrek in de loop van de middag van de tweede dag.

Twee dagen vergaderen, overnachting met ontbijt, 2x een lunch, één maal een gastronomisch diner, 's avonds gebruik van de bar

Prijs op aanvraag

3 daags vergader arrangement
Drie dagen vergaderen, twee overnachting en twee diners

Drie dagen vergaderen, met twee overnachtingen inclusief ontbijt, 3x een lunch en 2x een diner, inclusief drank. U heeft de gehele accomodatie voor u alleen. U hebt vrij de beschikking over de vergaderzaal incl. presentatie middelen zoals o.a. de beamer en het multimedia systeem. U kunt als ontspanning of als team activiteit meehelpen een van uw diners voor te bereiden onder begeleiding van de gastheer en kok. U vertrekt in de loop van de middag van de derde dag.

Prijs op aanvraag.

Er zijn natuurlijk veel varianten mogelijk. in overleg stellen we gaarne met u een passend programma op dat past bij de uitdaging waar u voor staat.