Stijlvol Informeel

De sfeervolle ruimte beschikt over 6 tafels die speciaal zijn gemaakt voor onze vergaderruimte (1,6m x 0,8m) in combinatie met ruim 20 stoelen is een scala van verschillende opstellingen mogelijk 

De ruimte beschikt over een eigen multimedia systeem, met beamer, stereo-installatie, kabel-TV-aansluiting, DVD-speler, draadloos internet, aansluiting voor laptop via HDMI (verschillende adaptors aanwezig). Daarnaast zijn een flipchart en whiteboard met voldoende stiften en papier aanwezig. Men heeft ook de beschikking over een kleine keuken en eigen sanitair.

Het hotel heeft 9 kamers, met in het totaal 20 bedden. Er is een restaurant, met mooie open keuken die zich ook uitstekend leent om samen met de gastheer als "team-event" de eigen maaltijd te bereiden. 

Er zijn verschillende zitjes en ruimtes voor bijv. een "break-out" of individuele gesprekken.  Zo is er de serrekamer, de bar en de lounge in de oude toren, de leestafel in de passage, maar ook in de zomer het terras en onze vuurplaats.

Op de meeste plekken in het hotel kan gebruik worden gemaakt van ons draadloos netwerk waarmee gratis toegang tot internet wordt verkregen.

En last but nog least beschikken we over een sauna en infrarood-cabine met een  relaxruimte.