De kamers

DE KAMERS

Eenvoudig, mooi en comfortabel 

Het pand heeft negen goed ingerichte kamers, waaronder twee 3-persoonskamers. 

De 3-persoonskamers hebben een tweede niveau met een extra bed en een extra grote badkamer met dubbel sanitair. Ze zijn ideaal voor gezinnen of vrienden.

De tweepersoonskamers hebben een modern ingerichte badkamer met douche of bad, wastafel en toilet. De eenpersoonsbedden kunnen tegen elkaar of uit elkaar worden geschoven. 

Onze kamers en het restaurant zijn rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Eerlijk, eenvoudig en lekker

De maaltijden in ons restaurant weerspiegelen de seizoenen. We gebruiken veel verse ingrediënten en regionale producten. Normaal gesproken wordt er een 3-gangen dagmenu geserveerd, maar op verzoek kunnen wij u ook een gastronomisch meergangenmenu serveren. Als u speciale wensen heeft met betrekking tot dieetvoeding, laat het ons dan tijdig weten en wij passen het aanbod in overleg met u aan.
Wij zorgen voor uw wensen!

ONTSPANNEN

De Ferme Refat heeft een sauna en een infraroodcabine met relaxruimte. We vragen u vriendelijk om het gebruik van de wellnessfaciliteiten vooraf te reserveren. 

Op bijna alle plaatsen in het hotel kunt u gratis online gaan via het W-LAN netwerk. Verder kunt u ook ons Apple-iMac gebruiken om bijvoorbeeld uw e-mails te lezen of om informatie over de omgeving op het internet te krijgen.